ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Βεργίνη Ευτυχία- Ιδιοκτήτρια/ Διοίκηση

vergini

Η Ευτυχία Βεργίνη αποφοίτησε από τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στην Πάτρα. Συνέχισε τις σπουδές της στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στην Ελβετία, όπου και απέκτησε Μεταπτυχιακό τίτλο Ανώτερων Σπουδών στην Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση (MAS in European Integration), με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (International Business), σε ένα δίγλωσσο ευρωπαϊκό πρόγραμμα (γερμανικά – αγγλικά).
Η πολυετής παραμονή της στο εξωτερικό την έχει εφοδιάσει με γνώσεις και εμπειρίες, ενός πολυπολιτισμικού περιβάλλοντος έκφρασης και μάθησης.
Έχει επίσης, ολοκληρώσει με επιτυχία προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης, σχετικά με τον τομέα της Διοίκησης και των Οικονομικών.
Εργάστηκε αρκετά χρόνια στον τομέα του τουρισμού, ενώ από το 2007 εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικών σε παιδιά ηλικίας 4-8 ετών, καθώς γνωρίζει 4 ξένες γλώσσες.
Το 2014 δημιουργεί με τη Δέσποινα Νικολοπούλου τον πολυχώρο τέχνης “Play and Action”.
Το 2015- 2016 παρακολουθεί το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο της συγγραφέος Μαριλένας Καββαδά με τίτλο «Δημιουργία κι έκφραση σε ομάδες παιδιών μικρής ηλικίας».

Νικολοπούλου Δέσποινα- Ιδιοκτήτρια/ Νηπιαγωγός

nikolakopoulou

Η Δέσποινα Νικολοπούλου αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και σπούδασε Νηπιαγωγός, στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με τη βιωματική μάθηση των παιδιών, την ψυχολογία, τη διαθεματικότητα στην προσχολική εκπαίδευση και τη σημασία του παιχνιδιού, ως ψυχαγωγία - δημιουργία και έκφραση.
Από το 2005 και παράλληλα με τις σπουδές της εργάστηκε σε παιδικές κατασκηνώσεις, ως ομαδάρχισσα σε παιδιά ηλικίας 5-9 ετών και ως κοινοτάρχισσα, έχοντας υπ'ευθύνη της τον πολιτιστικό και εικαστικό τομέα. Υπήρξε κατά σειρά ετών προσωπική παιδαγωγός παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, ενώ εργάστηκε επίσης και ως σύμβουλος του ομίλου UNESCO.
Το 2014 δημιουργεί με την Ευτυχία Βεργίνη τον πολυχώρο τέχνης “Play and Action”.
Μέχρι και σήμερα εμπλουτίζει τις γνώσεις της παρακολουθώντας σεμινάρια, ημερήσια και ετήσια, καταξιωμένων παιδαγωγών και συγγραφέων όπως της Μαριλένας Καββαδά.

Αγγελοπούλου Χαρά- Νηπιαγωγός

agelopoulou

Η Χαρά Αγγελοπούλου αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πατρών Και σπούδασε Νηπιαγωγός στο τμήμα Εκπαίδευση και Αγωγή στην προσχολική ηλικία .Έχει συμμετάσχει σε Συνέδρια Ημερίδες και σεμινάρια σχετικά με την ψυχολογία τη διαθεματικότητα και το θεατρικό παιχνίδι στην προσχολική εκπαίδευση. Το 2014 παρακολούθησε ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα εξειδίκευσης με τίτλο ‘Δημιουργία και Έκφραση σε ομάδες παιδιών μικρής ηλικίας’ της κ. Μαριλένας Καββαδά. Ενώ Το 2016 παρακολούθησε το ετήσιο πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή με τίτλο ΄ Ειδική Αγωγή -Μαθησιακές Δυσκολίες ‘ το όποιο διοργανώθηκε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε αρκετά χρόνια ως υπεύθυνη Νηπιαγωγός σε παιδικούς σταθμούς σε τμήματα παιδιών ηλικίας 3 έως 6 ετών. Από το 2016 συνεργάζεται με την κ. Βεργίνη Ευτυχία και την κ. Νικολοπούλου Δέσποινα στον πολυχώρο τέχνης Play and Action.

Κουτσουλάμπρου Ιωάννα- Νηπιαγωγός

koutsoulamprou

Η Κουτσουλάμπρου Ιωάννα αποφοίτησε από το Ι.Ε.Κ ΔΟΜΗ στον τομέα Παιδαγωγικών του τμήματος Προσχολικής Αγωγής Δημιουργίας και Έκφρασης κάνοντας την εξειδίκευση πάνω στην Ειδική Αγωγή. Ύστερα συνέχισε τις σπουδές της στο τμήμα Υγείας ,στον τομέα της Εργοθεραπείας.
Το 2011 έκανε 2ετή πρακτική άσκηση σε παιδικό σταθμό καθώς και το 2013 συνέχισε την πρακτική της άσκηση σε κέντρο θεραπειών όπου εκεί εργάστηκε εθελοντικά για ένα 6μηνο.
Παράλληλα με τις σπουδές τις εργάστηκε σε παιδικές κατασκηνώσεις ως ομαδάρχισσα και κοινοτάρχισσα από το 2007 έως το 2013 αναλαμβάνοντας κυρίως την οργάνωση του προγράμματος και τον εικαστικό τομέα. Το 2011 εργάστηκε σε δημιουργικά προγράμματα απασχόλησης παιδιών. Από το 2014 έως και σήμερα εργάζεται στον πολυχώρο τέχνης “PLAY AND ACTION” ως εκπαιδευτικός των εργαστηρίων Μουσικοκινητικής Αγωγής (18μηνών – 5 ετών) και Γλυπτικής (3-7 ετών).
Από το 2011 εμπλουτίζει τις γνώσεις της με την παρακολούθηση σεμιναρίων με θέματα: Μουσικοθεραπεία, Μουσικοκινητική Αγωγή, Πρώτες Βοήθειες, Εικαστικό Εργαστήρι με θέμα «Χριστούγεννα», Μαθησιακές Δυσκολίες, Ενδοοικογενειακή Βία-Ενδοσχολική Βία, Η Ψυχολογία των παιδιών μέσα από την ζωγραφική, Αυτισμός, Προσχολική Αγωγή-εντοπισμός και ανίχνευση προβλημάτων συμπεριφοράς.

Newsletter

×

 

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 

2018- 2019 ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!!!

 

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!!

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα!